De Klassieken
AVROTROS

De finale van Het Leukste Studentenorkest van Nederland

foto: AVROTROSfoto: AVROTROS
  1. Klassiekchevron right
  2. De finale van Het Leukste Studentenorkest van Nederland

De finale van de Verkiezing van Het Leukste Studentenorkest van Nederland staat voor de deur! 🎉 Het orkest met de meeste stemmen wint de eretitel ‘Het Leukste Studentenorkest van Nederland’ en de hoofdprijs: een concert op festival Wonderfeel op 22 juli 2023! De winnaar wordt bekend gemaakt in de live radio-uitzending van De Klassieken met presentator Ab Nieuwdorp op vrijdag 23 juni aanstaande in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. Wil jij daarbij zijn? Meld je dan nu aan via onderstaand aanmeldformulier. Tot dan!

De verkiezing voor ‘Het Leukste Studentenorkest van NL’ is een initiatief van het AVROTROS-programma De Klassieken dat iedere werkdag van 9:00 - 12:00 uur klinkt op NPO Klassiek. Presentator Ab Nieuwdorp heeft zelf jarenlang in studentenorkesten gespeeld en gaat nu, samen met de luisteraars, op zoek naar het leukste studentenorkest van Nederland!

Adres = Heuvellaan 33, Hilversum
Datum = vrijdag 23 juni
Aanvang = 08.45 uur

Eindtijd = 12.00 uur

chevron down

💪 Heb je nog niet gestemd op een van de drie finalisten in de Verkiezing van het Leukste Studentenorkest van Nederland? Doe dat dan snel via deze link!

Ster advertentie
Ster advertentie