Meer NPO

Virtueel Bevrijdingskoor Zing Mee: De Nieuwe Wereld

Klik hier voor meer informatie

STER Advertentie

Op deze pagina vind je de bladmuziek van 'Zing mee: De Nieuwe Wereld' voor vier zangstemmen: sopraan, alt, tenor en bas.

De muziek is een bewerking van het Largo uit de 9e symfonie 'Uit de Nieuwe Wereld' van Antonín Dvořák. Wijnand van Klaveren schreef het arrangement, gebaseerd op de kampversie van Margaret Dryburgh en Norah Chambers.

Download de bladmuziek


Wil je weten hoe het muziekstuk klinkt? Of wil je liever oefenen met een versie waarin één van de stemmen duidelijker te horen is? Beluister dan een van deze meezingopnames, ingezongen door het Groot Omroepkoor o.l.v. Klaas-Jan de Groot.

Klik hier voor de meezingopnames

Virtueel Bevrijdingskoor

Nu veel zangers vanwege de coronacrisis niet samen kunnen zingen, bieden we alle zangers de mogelijkheid om online deel te nemen aan het Virtueel Bevrijdingskoor. Studeer je partij in, maak thuis een opname en stuur 'm aan NPO Radio 4. Wij maken van alle individuele opnames één groot koor

Doe mee met het Virtueel Bevrijdingskoor

Ben je van plan dit werk uit te voeren met je koor? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze koren hebben het muziekstuk al op hun repertoire gezet: