Speel mee Joy to the World

Speel mee Joy to the World

Speel mee met Joy to the World

Zangers van Nederland opgelet! Zin om een nieuw stuk te leren onder begeleiding van professionele musici? Tips, trucs én volop inspiratie te krijgen? Dat kan!
Voor een perfecte kerst krijg je van ons alles wat je nodig hebt om thuis de kerstklassieker Joy to the World onder de knie te krijgen. Download nu de bladmuziek en ga aan de slag!

Hier vind je alles om Joy to the World te leren zingen, waaronder:

  • bladmuziek
  • uitlegvideo's met handige tips van onze professionele zangcoach
  • verschillende meespeelopnames ingezongen door leden van het Groot Omroepkoor
  • allerlei inspiratie

Joy to the world - Radio Filharmonisch Orkest en Groot Omroepkoor

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meespeelopnames

Zing mee met een van de versies van Joy to the World ingezongen door leden van het Groot Omroepkoor.
Meespeelopnames Joy to the World

Meespeelopnames Joy to the World

Bladmuziek

Een nieuw muziekstuk instuderen begint met een goede voorbereiding. Hier vind je de bladmuziek van het meerstemmige kerstlied Joy to the World.
Bladmuziek Joy to the World

Bladmuziek Joy to the World

Andere edities van Speel mee

In eerdere edities van Speel mee met Klassiek stonden o.a. Summertime van George Gershwin, het Kerstlied Joy to the World en Erbarme dich uit de Matthäus Passion centraal. Bekijk hier eerdere edities van Speel mee:

Over Speel mee

Speel mee met Klassiek is hét platform van NPO Radio 4 om amateurmusici thuis plezier aan muziek te laten beleven. Onder begeleiding van professionele musici kun jij thuis op je eigen tempo een klassiek stuk instuderen.

Wij bieden amateurmusici alles aan om het stuk onder de knie te krijgen. Van elk nieuw muziekstuk in het project Speel mee met Klassiek krijg je een perfecte meespeelopname, uitgevoerd door professionele musici uit het Radio Filharmonisch Orkest of het Groot Omroepkoor. Zo kun je horen hoe het muziekstuk klinkt op jouw instrument. Daarnaast kun je de bladmuziek downloaden én kun je een audio-versie vinden waarbij jouw partij of zangstem is weggelaten. Voel je een solist, begeleid door professionele musici!

In eerdere edities van Speel mee met Klassiek stonden o.a. Summertime van George Gershwin, het Kerstlied Joy to the World en Erbarme dich uit de Matthäus Passion centraal.