Naar homepage

NPO Radio 4 Festival

foto: NPO Radio 4foto: NPO Radio 4

Een festival over en mét klassieke muziek, maar dan online: dat is het online NPO Radio 4 Festival. Van workshops, talkshows en concerten tot een online pubquiz. Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten die we hebben georganiseerd. Iets gemist? Je kunt alles ook op een later tijdstip terugkijken, wanneer het jou uitkomt! Bekijk hier het blokkenschema met alle activiteiten.

Het NPO Radio 4 Festival kun je volgen op deze website en op NPO Start.

Klassieke Top 400

Tegelijkertijd met het online NPO Radio 4 Festival klonk op de radio de Klassieke Top 400, het jaarlijkse feest van de klassieke muziek van NPO Radio 4, maar dan in een nieuw jasje. De Klassieke Top 400 is de lijst met de 400 klassieke muziekstukken die de NPO Radio 4-luisteraars het meest raken, inspireren en ontroeren. De lijst werd uitgezonden van maandag 19 tot en met vrijdag 23 oktober.

Klassieke Top 400 Concert

Klassieke Top 400

Klassieke Top 400

Kijk het hele NPO Radio 4 Festival terug

Tussen 19 en 23 oktober zond NPO Radio 4 de Klassieke top 400 uit. Hier een overzicht van alle workshops, concerten en interviews op het NPO Radio 4 Festival. Doe mee op klassiek vanaf je eigen yogamat, geniet van de muziek en gesprekken vanuit je luie stoel en beluister prachtige Klassieke Top 400 concerten.
Kijk alles terug via NPO Start

Kijk alles terug via NPO Start