NPO Radio 4 Festival

Het traditionele Hart & Ziel Festival gaat dit jaar online: een week lang, van 19 t/m 23 oktober, kun je hier meedoen en meekijken met het online NPO Radio 4 Festival, met workshops, talkshows, concerten en een online pubquiz. Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten. Zet al dit moois in je agenda, of print het blokkenschema, en bereid je voor op prachtige muzikale highlights en inspirerende workshops. En heb je iets gemist? Je kunt alles ook op een later tijdstip terugkijken, wanneer het jou uitkomt!

Het NPO Radio 4 Festival kun je volgen op deze website of op NPO 2 Extra en NPO Start.

Klassieke Top 400

Tegelijkertijd met het online NPO Radio 4 Festival is op de radio de Klassieke Top 400 te horen. Het jaarlijkse feest van de klassieke muziek van NPO Radio 4, maar dan in een nieuw jasje. De Klassieke Top 400 blijft de lijst van klassieke muziekstukken die de NPO Radio 4-luisteraars het meest raken, inspireren en ontroeren. Maar we breiden die lijst uit van 300 naar 400 klassieke muziekstukken. De Klassieke Top 400 is te horen van maandag 19 tot en met vrijdag 23 oktober, van 7:00 uur 's ochtends tot 23:00 uur 's avonds. We sluiten de week af met het Top 400 Concert op vrijdag 23 oktober, live vanuit TivoliVredenburg.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mis niets

Elke week de leukste klassieke muziektips in je mailbox? Van de mooiste concerten tot de beste speeltips. Mis niets en meld je nu aan!