NTR Opera Live

NTR - Complete opera's uit de grote (inter)nationale operahuizen, waar mogelijk rechtstreeks. Actualiteiten, achtergronden en opinies en veel muziek (zowel historische opnamen als de nieuwste releases).

NTR Opera Live

Zaterdag 22 juni 2019, 19:00 - 23:00

NTR Opera Live NTR

Presentatie: Hein van Eekert

In deze uitzending

Complete opera's uit de grote (inter)nationale operahuizen, waar mogelijk rechtstreeks. Actualiteiten en veel muziek.
Interview met Katia Ledoux

Katia Ledoux was finaliste van het 52ste Internationaal Vocalisten Concours. In de productie van Pelléas et Mélisande van De Nationale Opera zingt de jonge mezzosopraan de rol van Geneviève, de moeder van Golaud en Pelléas. We interviewden de zangeres over deze rol, waarvoor ze vier uur in de kamer van de grime-afdeling zit om decennia ouder te worden dan ze in werkelijkheid is. (Foto: Internationaal Vocalisten Concours 's-Hertogenbosch).

Interview met Katia Ledoux
Debussy - Pelléas et Mélisande

Koninklijk Concertgebouworkest en Koor van De Nationale Opera o.l.v. Stéphane Denève, met Pelléas: Paul Appleby; Golaud: Brian Mulligan; Arkel: Peter Rose; Yniold: Gregor Hoffmann & Maximilian Leicher; Mélisande: Elena Tsallagova; Geneviève: Katia Ledoux; Le médicin: Michael Wilmering; Le berger: Frederik Bergman. (Foto: Matthias Baus, De Nationale Opera)

Debussy - Pelléas et Mélisande