Podium
NTR

Royal Opera House in Londen opent deuren in mei

  1. Klassiekchevron right
  2. Royal Opera House in Londen opent deuren in mei

Eerder deze week hoorden we al over Berlijn: de Philharmonie organiseert eind van deze maand een concert voor live publiek met maar liefst 1000 bezoekers. Ook het Royal Opera House in Londen opent binnenkort de deuren voor publiek.

Het Royal Opera House in Londen maakte deze week bekend dat ook zij de deuren gaan openen. Op 17 mei komen ze met een aantal ballet-en operavoorstellingen, met beperkt, maar wel live publiek. Op het programma onder meer Mozarts opera, La clemenza di Tito in een nieuwe productie onder regie van Richard Jones en ’s werelds eerste virtual reality opera. Alles is overigens ook via livestreams te volgen.

Alex Beard, directeur van de Royal Opera House reageert opgetogen:

“We kunnen niet wachten om onze podia weer tot leven te brengen en ons publiek weer te laten genieten van live optredens, en ik ben ontzettend blij dat we weer kunnen gaan doen waar we het beste in zijn: het uitvoeren van 's werelds beste ballet en opera voor publiek in eigen land en over de hele wereld.”

Kaartverkoop begint half april en dan zal ook bekend worden gemaakt hoe het programma er precies uitziet en welke artiesten er op de bühne staan.

Ster advertentie
Ster advertentie