LET'S GO KLASSIEK

Remy van Kesteren en zijn robotorkest

  1. Klassiekchevron right
  2. Remy van Kesteren en zijn robotorkest

Deze klassieke harpist neemt een uitstap naar de popmuziek... en waar komt hij mee terug? The Analogue Robot Orchestra! Kleine instrumentjes gemaakt van alledaagse voorwerpen die zichzelf kunnen bespelen. Verwacht een echte onemanshow, indrukwekkende visuals en een geluidswereld met subtiele beats en melancholische synths.

Wie: Harpist Remy van Kesteren. Wat: Remy & The Analogue robot orchestra. Waar: Flint theater in Amstersfoort. Wanneer: vrijdag 22 september.
Beats & Synths

Het robotorkest voegt een melancholische beat toe aan de magische harpmelodieën. En met de andere hand speelt Remy etherische synths. Het is een beetje minimal-achtig, rustgevend én energiek. Dit klinkt als een kruising tussen pianist Ludovici Einaudi en DJ Paul Kalkbrenner.

September Me is een klassiek festival in Amersfoort. Het zit vol met mooie muziekavonturen, waaronder dus die van Remy. Er is zoveel meer, van 21 t/m 24 september! Voor ontdekkers en verdwalers, is het motto.

Bird beats. Een extra tip: inspirerend zijn de Plant Bloom Sessions van Nynke Laverman en het Ragazze Quartet. Bij haar songs sta je midden in het bos of op het Wad. Vogelgeluiden vormen zogenaamde bird beats. Een melancholisch concert, zoals de muziek van Radiohead en Nils Frahm.

Let's Go. Remy van Kesteren speelt op vrijdag 22 september om 20.15 in de Flint. (En ook getipt: zaterdagavond 23 september is zo'n Plant Bloom Session.)

Reserveer hier je kaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg Remy van Kesteren via onderstaande knoppen
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Facebook
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Instagram
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Spotify
Volg deze artiest, dit concert of dit event op YouTube
Ga naar de website van deze artiest, dit concert of dit event
Ga naar de homepagina van Let's Go Klassiek op NPO Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie