Filmmuziek Top 100

Kalm met Klassiek Filmmuziekweek

AVROTROS
foto: AVROTROS / Eduardus Lee
  1. Klassiekchevron right
  2. Kalm met Klassiek Filmmuziekweek

Drukke kinderen, talloze afspraken, telefoontjes, appjes, mails... In de drukte, haast en hectiek van het dagelijks leven is het goed af en toe even stil te staan. Pas op de plaats, rustig ademhalen en tot jezelf komen. En daar gaat Kalm met Klassiek je bij helpen! In aanloop naar de Filmmuziek Top 100 staat de podcast Kalm met Klassiek in het teken van filmmuziek. Iedere werkdag laat Ab Nieuwdorp je de mooiste filmmuziek horen die uitermate geschikt is om bij te ontspannen. Soms aangevuld met ademhalingstips of een fijne ontspanningsoefening.

Kun jij wel een momentje rust gebruiken? Dan is dit dé podcast om te luisteren tijdens jouw pauze. Wellicht haal je er ook nog wat inspiratie uit, want je kunt nog tot komende vrijdag stemmen op jouw favoriete filmmuziek. Van The Lord of The Rings tot gloednieuwe opnames van filmmuziek, Kalm met Klassiek laat het je allemaal horen.

Luister hier

Kalm met Klassiek

Kalm met Klassiek

Kalm met Klassiek: Nigel Hess

Kalm met Klassiek: Ludovico Einaudi

Kalm met Klassiek: Howard Shore

Kalm met Klassiek: Rael Jones

Kalm met Klassiek: Nino Rota

In de podcastreeks van AVROTROS en NPO Klassiek Kalm met Klassiek krijg je elke werkdag een dosis ontspanning toegediend. Ab Nieuwdorp kiest dagelijks een kalmerend klassiek werk voor je uit, van Bachs Air tot Pärts Spiegel im spiegel, en laat je tot rust komen. Soms aangevuld met ademhalingstips en meditatie-oefeningen, maar vaak ook gewoon met alleen de muziek. Want niks is beter voor lichaam en geest dan klassieke muziek. Ogen dicht, de wereld op stil en even uitschakelen. Adem in, adem uit...

Filmmuziek Top 100

De Filmmuziek Top 100, wat was het weer een feest! Van maandag 6 t/m vrijdag 10 maart hoorde je de meest aangrijpende en onvergetelijke soundtracks bij NPO Klassiek.

En traditiegetrouw sloten we af met de Filmmuziek Top 100 op vrijdag 10 maart!

🍿 Bekijk de lijst

🎬 Meer Filmmuziek

Ster advertentie
Ster advertentie