Filmmuziek Top 100

De NPO Klassiek Filmmuziek Top 100 komt er aan!

foto: Marc Wielaertfoto: Marc Willaert
  1. Klassiekchevron right
  2. De NPO Klassiek Filmmuziek Top 100 komt er aan!

Van maandag 6 t/m vrijdag 10 maart 2023 staat NPO Klassiek opnieuw in het teken van filmmuziek. Geniet van de meest aangrijpende en onvergetelijke soundtracks in onze radioprogramma's en ontdek de wereld van de filmmuziek op onze Filmmuziekpagina. Daar vind je speellijsten, interessante weetjes en leuke filmpjes!

De Filmmuziek Top 100

De week wordt traditiegetrouw afgesloten met een toplijst. En deze editie maken we er de NPO Klassiek Filmmuziek Top 100 van! Voor deze toplijst kan je stemmen van vrijdag 23 februari t/m vrijdag 3 maart. De uitslag blijft spannend tot maandag 6 maart. Dan maken we de lijst bekend.

Op vrijdag 10 maart is het dan echt tijd voor de Filmmuziek Top 100. Luister van 08:00 uur tot 18:00 uur naar de allermooiste filmmuziek, gekozen door jullie. De Filmmuziek Top 100 wordt gepresenteerd door Hans Smit, Ab Nieuwdorp, Jet Berkhout, Carine Lacor en Sander Zwiep.

De Filmmuziek Top 50 van 2022

Bekijk de Top 3 van de Filmmuziek Top 50 van 2022

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Filmmuziek Top 100

De Filmmuziek Top 100 van NPO Klassiek komt er weer aan! In de week van maandag 6 t/m vrijdag 10 maart hoor je de meest aangrijpende en onvergetelijke soundtracks bij NPO Klassiek. We sluiten traditiegetrouw af met de Filmmuziek Top 100 op vrijdag 10 maart!

🎬 Alles over Filmmuziek

Bekijk de lijst van 2022

Dit was de Filmmuziek Top 50 van 2022!

📄Bekijk de lijst

Facebookgroep Filmmuziek-fans

Wil jij op de hoogte blijven van de meest recente filmscores en samen met filmmuziekkenners en -fans bepalen wat de absolute klassiekers zijn? Word dan nu lid van onze Facebookgroep. Daar kun je je luister- en kijktips delen en ook nog leuke filmmuziekweetjes opdoen. Wij zullen hier ook de nieuwste video's, tips en inspiratie met jullie delen.

Ja, ik meld me aan

Ster advertentie
Ster advertentie