Actueel

Wijziging programmering NPO Radio 4 door coronavirus

  1. Klassiekchevron right
  2. Wijziging programmering NPO Radio 4 door coronavirus

Als gevolg van de corona-epidemie zal de concertprogrammering van NPO Radio 4 de komende tijd kunnen wijzigen. In dit artikel plaatsen we de laatste updates.

Het AVROTROS Vrijdagconcert vanuit TivoliVredenburg op 13, 20 en 27 maart gaat niet door.

De NTR Zaterdagmatinee vanuit het Concertgebouw op 14, 21 en 28 maart is geannuleerd. Op 14 maart klinkt in de uitzending een archiefopname van de opera l'Olimpiade van Vivaldi.

Het Zondagochtendconcert en Spiegelzaal vanuit het Concertgebouw op 15, 22 en 29 maart zijn geannuleerd. In de uitzendingen klinken archiefopnamen.

Podium Witteman vindt plaats zonder publiek in de studio. Ook grote ensembles zullen niet meer te horen zijn in de uitzending.

De Truckerslunch van de Muziekfabriek op 18 maart is geannuleerd.

Opera Live van zaterdag 14 maart (Wagners Fliegende Holländer vanuit the Metropolitan Opera) komt niet live vanuit New York. In plaats daarvan zenden we een op 10 maart gemaakte opname uit met dezelfde muzikale bezetting.

Het Avondconcert van 16 maart is niet live. In plaats daarvan klinkt er een archiefopname van het Orkest van de Achttiende Eeuw met ein deutsches Requiem van Brahms.

Programmapagina

Hetzelfde geldt voor het Avondconcert van 23 maart. Het aangepaste programma is hier te bekijken. En voor het Avondconcert van 25 maart (programma).

Op 16 maart zal de landelijke toespraak van minister-president Mark Rutte live te horen zijn op onze zender vanaf 19:00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie