Fragment

Live @ De Klassieken: Lavinia Meijer | Kalm met Klassiek heeft 1.000.000 streams!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Live @ De Klassieken: Lavinia Meijer | Kalm met Klassiek heeft 1.000.000 streams!

De Kalm met Klassiek podcast heeft 1.000.000 streams behaald! Dé podcast voor je dagelijkse dosis klassieke ontspanning wordt dagelijks door vele luisteraars gebruikt voor een momentje rust. Iedere werkdag kiest presentator Ab Nieuwdorp een klassiek muziekstuk uit om even een moment tijd voor jezelf te nemen. Adem in... adem uit... 

Kalm met Klassiek is dé podcast voor je dagelijkse dosis klassieke ontspanning. Een moment tot rust komen met klassieke muziek die Ab Nieuwdorp elke werkdag speciaal voor de gelegenheid uitkiest. En dat niet alléén! Daarbij geeft hij ook weetjes over de muziek én ontspanningsoefeningen.

Na een succesvol eerste seizoen startte dit jaar seizoen twee van de Kalm met Klassiek podcast. Iedere week heeft een eigen thema met bijpassende rustgevende muziek. Om dit record te vieren staat deze week van Kalm met Klassiek in het thema 'Vieren'! 

Harpiste Lavinia Meijer was live te gast in de studio met Nuvole Bianche  van Ludivico Einaudi, de openingstune van de podcast met daarbij een live ontspanningsoefening van Ab!

Daarna speelde ze een nieuwe compositie (en tevens de radio-première!) genaamd Open Window.

Luister de hele uitzending hier terug: