Concert

Delft Chamber Music Festival - Mijn Fantasie

foto: Shyam
  1. Concertenchevron right
  2. Delft Chamber Music Festival - Mijn Fantasie

Op het Delft Chamber Music Festival geniet je van de mooiste kamermuziek. Liza Ferschtman neemt afscheid als artistiek leider en Nino Gvetadze volgt haar op. Samen hebben ze een prachtige en afwisselende programmering samengesteld met concerten van steeds een uur rond het thema 'Brave new world'.

Mijn Fantasie

Alles wat mooi is in het leven begint wat Liza Ferschtman betreft bij verbeelding, dat wat ontstaat in je geestesoog en door je eigen fantasie een leven gaat leiden. Een woord, een gedachte kan bij een levendige fantasie het startpunt zijn voor een hele festivalprogrammering. Dit concert is een ode aan de muzikale fantasie vorm. Centraal staan de tien liederen van Vaughan Williams op gedichten van William Blake, een dierbare herinnering aan één van de eerste festivals die Liza programmeerde.

Bron: delftmusicfestival.nl

Speellijst is niet beschikbaar.

Opnamedatum

donderdag 22 juli 2021

Omroep

NTR

Componisten

Johannes Brahms, Henry Purcell, Benjamin Britten, Ralph Vaughan Williams

Uitvoerenden

Liza Ferschtman (viool), Esther Hoppe (viool), Jennifer Stumm (altviool), Lars Anders Tomter (altviool), Jakob Koranyi (cello), Marijn van Prooijen (Arrangeur), Enrico Pace (piano), Robin Tritschler (tenor), Olivier Stankiewicz (hobo), Ivan Karizna (cello)

Tijdperken

Hoog barok, Romantisch, Midden/laat twintigste eeuw

Locatie

Prinsenhof Delft, Delft

Ster advertentie
Ster advertentie