STER Advertentie
Het publiek bij Podium Witteman bepaalt voor een groot deel de sfeer in de studio. U bent dus meer dan welkom! Om uw privacy te beschermen, verloopt uw aanmelding via online boekingssysteem In The Picture. Helaas betekent dit extra handelingen van u: er moet een account met wachtwoord worden aangemaakt. Vervolgens ontvangt u een e-mail met daarin een link om uw e-mailadres te bevestigen. Pas dan is uw aanmelding voltooid. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de uitzending waar u zich voor aanmeldt en na 30 dagen automatisch verwijderd.

Toegang is gratis en bijwonen is mogelijk vanaf 16 jaar. U ontvangt uiterlijk vrijdag voorafgaand aan de uitzending bericht van ons. Heeft u hulp nodig bij het aanmelden? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als u een uitzending bijwoont, maken wij opnames die wij uitzenden via de Nederlandse Publieke Omroep. U gaat hiermee akkoord door dit onderaan het aanmeldformulier aan te geven (“Ik ga akkoord met het Privacybeleid en de Algemene voorwaarden van de NTR”).