Speel mee met Joy to the world

Over speel mee met Klassiek

  1. Klassiekchevron right
  2. Over speel mee met Klassiek

Speel mee met Klassiek is het platform van NPO Radio 4 om amateurmusici thuis plezier aan muziek te laten beleven. Onder begeleiding van professionele musici kun jij thuis op je eigen tempo een klassiek stuk instuderen.

Wij bieden amateurmusici alles aan om het stuk onder de knie te krijgen. Van elk nieuw muziekstuk in het project Speel mee met Klassiek krijg je een perfecte meespeelopname uitgevoerd door professionele musici uit het Radio Filharmonisch Orkest of het Groot Omroepkoor. Zo kun je horen hoe het muziekstuk klinkt in jouw ligging of gespeeld op jouw instrument.

Daarnaast kun je de bladmuziek downloaden én kun je een audio-versie vinden waarbij jóuw partij of zangstem is weggelaten. Voel je een solist, begeleid door professionele musici!

In de eerste edities van Speel mee met Klassiek stonden Summertime van George Gershwin en het Kerstlied Joy to the World centraal.

KOM IN CONTACT MET ANDERE MUSICI

Wil jij in contact komen met andere musici en wil je op de hoogte blijven van alle handige speeltips? Word dan nu lid van onze Facebookgroep. Daar kun je je speeltips delen of je vragen stellen aan andere musici zodat jullie elkaar verder kunnen helpen. Wij zullen hier ook de nieuwste video's, tips en inspiratie met jullie delen.

Ja, ik meld me aan

Ster advertentie
Ster advertentie