Podium
NTR

Britse muziekstudenten na maand herenigd met instrumenten

foto: Twitter/Tom Redmond
  1. Klassiekchevron right
  2. Britse muziekstudenten na maand herenigd met instrumenten

“Het duurde 29 dagen, en misschien schrijf ik ooit nog eens een script over de epische reis die de instrumenten hebben afgelegd, maar ze zijn eindelijk thuis."

Britse muziekstudenten die begin juli vanuit Italië naar Manchester terugvlogen en hun instrumenten niet terugvonden op de bagageband – we berichtten daar vorige maand nog over - hebben na vier weken wachten hun instrumenten eindelijk terug. De directeur van het conservatorium in Manchester, Tom Redmond, maakte dat onlangs via Twitter bekend.

Dat wil niet zeggen dat de musici die periode als makke schapen hebben afgewacht. Sterker, ze bleven bellen met de vliegmaatschappij Lufthansa en schreven zelfs een brief aan de CEO. Of die brief is gelezen, weet niemand. Feit is wel dat de 6 trombones en 1 tuba weer herenigd zijn met de musici.

“Het duurde 29 dagen, en misschien schrijf ik ooit nog eens een script over de epische reis die de instrumenten hebben afgelegd, maar ze zijn eindelijk thuis. Iedereen bedankt voor de steun.” Aldus het twitterbericht van de directeur van het conservatorium in Manchester.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie