Podium
NTR

BankGiro Loterij nieuwe sponsor zomerconcerten Concertgebouw

  1. Klassiekchevron right
  2. BankGiro Loterij nieuwe sponsor zomerconcerten Concertgebouw

De BankGiro Loterij volgt Robeco op als sponsor van de zomerconcertserie van Het Concertgebouw. Het karakter van de concertserie met 80 concerten en de mix van klassiek, jazz en pop blijft ongewijzigd. Wel worden er nieuwe accenten gezet, zo zijn er na afloop vaak interviews met de uitvoerenden of is er een DJ. En niet onbelangrijk, deelnemers aan de BankGiro Loterij krijgen 50 procent korting op een kaartje.

Een greep uit het programma. Een aantal grote namen, zoals mezzosopraan Joyce Didonato, pianist Nelson Freire, violist Frank Peter Zimmerman en het Gustav Mahler Jugendorchester o.l.v. Herbert Blomstedt. Ook Nederlandse musici zijn goed vertegenwoordigd. Behalve het Koninklijk Concertgebouworkest en het Rotterdams Philharmonisch treden op de broers Jussen, Isabelle van Keulen en Ronald Brautigam.
De aftrap op 1 juli wordt gegeven door Ilse de Lange.

De BankGiro Loterij is genereus naar Het Concertgebouw en stelt een kleine twee miljoen euro ter beschikking voor verduurzaming en energiebesparing. De concertzaal wordt sinds 2000 gesteund door de BankGiro Loterij.
MEER INFORMATIE

Ster advertentie
Ster advertentie