Podcasts
KRO-NCRV

Woon zondag live de opname van Klassiek Inside bij

foto: KRO-NCRV
  1. Klassiekchevron right
  2. Woon zondag live de opname van Klassiek Inside bij

Heb jij altijd al eens willen zien hoe Jacobus den Herder en Niels Heithuis de podcast Klassiek Inside maken? Kom dan komende zondag naar het NPO Luister Podcast Event.

Live Klassiek Inside

Normaal op donderdag, maar nu op zondag, presenteren Niels Heithuis en Jacobus den Herder de show. En uiteraard neemt Jacobus zijn piano mee. De heren bespreken de laatste muzieknieuwtjes, en doen dit, zoals altijd op geheel eigen wijze.

In de rubriek herkent u zich hierin? bespreken ze de recensies uit de kranten met de musici. Deze keer draaien ze dat eens om. Volkskrant-recensent Maartje Stokkers is te gast. De presentatoren leggen haar voor hoe artiesten reageren op recensies. Daarnaast bespreekt Jacobus een paar nieuwe CD’s en is Maestro-jurylid Isabelle van Keulen te gast. Ze speelt de komende week als solist bij het Phion en daar gaan ze het onder andere met haar over hebben. Wie weet schuiven er nog wel meer gasten aan of word je verrast door een interessante vraag uit het publiek. Maar wat zeker is, is dat het een feestje wordt.

Koop hier je kaarten

Op dit evenement zijn er naast Klassiek Inside ook 23 andere live-uitzendingen van podcasts. Na afloop van iedere uitzending is er ruimte om in gesprek te gaan met de makers. Het evenement vindt zondag 14 mei plaats in Tivoli Vredenburg, Utrecht. De start is om 12.00 uur. Wil jij graag aanwezig zijn? Klik dan hieronder en bestel je kaarten. Tot zondag!

NPO Podcast Event

Luister hier de live-aflevering van Klassiek Inside terug.

Alle afleveringen luisteren? Dat kan hier.

Klassiek Inside

Klassiek Inside

Ster advertentie
Ster advertentie