LET'S GO KLASSIEK
NTR

Björk meets klassiek

  1. Klassiekchevron right
  2. Björk meets klassiek

Sensueel, intiem en wonderlijk, dat is de seizoensopening van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Muziek uit alle hoeken: het meest magische klassiek stuk wat je gaat horen, spannend gloednieuw werk van een Nederlandse componist, en dus de indiepop van Björk bewerkt voor groot orkest. Ben je benieuwd? Maandagavond hoor je het resultaat in het Avondconcert.

Wie: Rotterdams Philharmonisch Orkest. Wat: Someday we'll find us. Waar: De Doelen Rotterdam. Wanneer: Vrijdag 8 september.
Queer dirigent

Fotoshoot. Dit wordt meer dan een concert. Wees welkom in de mini-studio van meesterfotograaf Rik Versteeg. Concertbezoekers kunnen zich in een betoverende setting laten portretteren. 📸 Dirigent Manoj Kamps schept een hele publieksbeleving. De kostuums, regie, verlichting, het komt allemaal van diens hand. Queer is het sleutelwoord van Manoj.

Buiten de gebaande paden. Björk zelf maakt al regelmatig uitstapjes naar de klassieke sound. Nu zijn de rollen omgedraaid. Het orkest speelt bewerkingen van de bekendste nummers van de IJslandse artiest (denk aan Human Behaviour en It's Oh So Quiet). 🎤

Let's Go. Vrijdagavond 8 september is het grote feest, in De Doelen in Rotterdam. Het Rotterdams Philharmonisch orkest opent het seizoen met een cross-over programma.

Reserveer hier je kaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg het Rotterdams Philharmonisch Orkest via onderstaande afbeeldingen
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Facebook
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Instagram
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Spotify
Volg deze artiest, dit concert of dit event op YouTube
Ga naar de website van deze artiest, dit concert of dit event
Ga naar de homepagina van Let's Go Klassiek op NPO Klassiek

Avondconcert: Someday We’ll Find Us

Ster advertentie
Ster advertentie