LET'S GO KLASSIEK

Als de locatie bijna mooier is dan de muziek

  1. Klassiekchevron right
  2. Als de locatie bijna mooier is dan de muziek

Een jachtslot, historische forten en uitbundige buitenplaatsen... Dat zijn de achtergronddecors van de concerten bij het NMF Kamermuziekfestival. Natuurmonumenten stelt de mooiste locaties door heel Nederland open voor klassieke muziek!

Wie: topmusici en kamermuziekgroepen uit Nederland. Wat: NMF Kamerfestival. Waar: Allerlei locaties van natuurmonumenten. Wanneer: 6-8 oktober.
Nederlandse topmusici op unieke locaties

Voor iedereen die... natuur en monumenten op een nieuwe manier wil beleven, instrumenten van dichtbij wil meemaken en geniet van een intiem concert.

Boswachters nemen je mee het bos in, of leiden je rond door de bijzondere monumenten. 🌳🌲 Je kan kiezen uit allerlei soorten concerten: binnen of buiten, overdag of bij schemering, met high tea of speciaal met kinderen.

Topmuziek. Het Nationaal Muziekinstrumentenfonds (NMF) leent bijzondere instrumenten uit aan professionele musici in Nederland. Dit zijn niet alleen jonge talenten, maar ook de gelauwerde kwartetten en ensembles: Dudok Kwartet, Chamber Jazz Consort en het Jacob Olie Trio, om maar een paar te noemen. Het NMF organiseert zijn eigen festival zodat iedereen naar ze kan luisteren. 👂🏼

Let's Go. Het NMF Kamermuziekfestival loopt van 6 t/m 8 oktober. Meer dan 60 concerten, verspreid over heel Nederland. Kies zelf de mooiste plek uit!

Reserveer hier je kaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ga naar de homepagina van Let's Go Klassiek op NPO Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie