LET'S GO KLASSIEK

Kort en krachtig: concert nieuwe stijl

  1. Klassiekchevron right
  2. Kort en krachtig: concert nieuwe stijl

Een nieuwe formule, want klassiek kan ook kort en krachtig. Superhandig: de dirigent geeft eerst een intro met live voorbeelden. Dat wordt leuk luisteren, ook als het je eerste klassieke concert is. En het belangrijkste: praat gezellig na! De eerste drankjes staan klaar, gratis en al.

Wie: Residentie Orkest. Wat: Ro Now met Elgar en Dvorak. Waar: Amara Den Haag. Wanneer: zaterdag 14 oktober.
Romantisch en meeslepend

Voor iedereen die... kan genieten van de klassieke muziek, maar dat samen wil doen met andere nieuwe en jonge bezoekers.

Laagdrempelig. Dat is hoe RO Now klassiek aanpakt. De eerste keer bij zo'n concert? Geen probleem! De dirigent legt voor het concert uit naar welke mooie dingen je kan luisteren. 🧏🏻Het orkest speelt alvast wat voorbeelden mee.

Twee topstukken door een groot orkest staan op het programma. Laat je overweldigen, geniet van alle melodieën. Het celloconcert van Edward Elgar is de meest bekende die er is, en om een reden... Heerlijk romantisch en meeslepend! 🎻 Ook hoor je de zevende symfonie van Antonín Dvořák: toegankelijke muziek, waarbij iedereen kan wegzwijmelen.

Let's Go. Op zaterdagavond 14 oktober maak je dit concert mee, gespeeld door het Residentie Orkest in Concertzaal Amare. Check ook de andere programma's van deze miniserie.

Reserveer hier je kaarten
Volg het Residentie Orkest via onderstaande knoppen
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Facebook
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Instagram
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Spotify
Volg deze artiest, dit concert of dit event op YouTube
Ga naar de website van deze artiest, dit concert of dit event
Ga naar de homepagina van Let's Go Klassiek op NPO Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie