LET'S GO KLASSIEK

Kleuren zien in de muziek

  1. Klassiekchevron right
  2. Kleuren zien in de muziek

Sommige musici en componisten kunnen muziek zien. Dat bestaat echt: synesthesie heet dat. Dan associeer je een toon met een bepaalde kleur. Kaja Majoor en Diederik Smulders gaan dat nabootsen. En wat is daarvoor een betere plek dan het kleurrijke Kröller-Müller Museum?

Wie: Kaja Majoor (viool) & Diederik Smulders (cello). Wat: Seeing Sounds. Waar: Kröller-Mülller Museum in Otterlo op 1, 3, 8 en 10 augustus.
Geluiden zien

Voor de liefhebbers van... beeldende kunst en mensen die niet schrikken van experimenten.

Kleurenexplosie. Violist Kaja Majoor kan niet alleen heel goed spelen, maar ook prachtig tekenen. Haar illustraties barsten uit elkaar van de kleur, heel vrolijk en energiek. 🎨 Het vormt de inspiratiebron om muziek te maken. De kleuren, vormen en bewegingen worden omgezet in melodieën en bijzondere klanken. Hoe zou dat werken?

Tussen de schilderijen kan je de performance Seeing Sounds meemaken. 🖼️ Je hoeft alleen een kaartje voor het Kröller-Müller Museum te kopen en kan dan vrij rondkijken, mooie deal! Het museum staat bekend om haar prachtige Van Gogh-collectie, zeker ook het checken waard.

Let's Go. Op dinsdag 1 & 8 augustus en donderdag 3 & 10 augustus spelen Kaja Majoor en Diederik Smulders de hele dag in het Kröller-Müller Museum, midden op de Veluwe. Je kan een tijdslot reserveren.

Reserveer hier je kaarten
Volg Kaja Majoor via onderstaande knoppen
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Instagram
Ga naar de website van deze artiest, dit concert of dit event
Volg Diederik Smulders via onderstaande knoppen
Ga naar de website van deze artiest, dit event of deze locatie
Ga naar de homepagina van Let's Go Klassiek op NPO Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie