LET'S GO KLASSIEK

Zo klinkt het Amsterdam van nu

  1. Klassiekchevron right
  2. Zo klinkt het Amsterdam van nu

Nai Barghouti neemt je mee naar haar wortels en haar leven in Amsterdam. Ze is Palestijns, maar is zich helemaal thuis gaan voelen in het diverse Amsterdam. Ze laat horen hoe zij naar de stad luistert, en daar is plaats voor muziek uit alle hoeken van de wereld.

Wie: Nai Barghouti, Metropole Orkest & Amsterdam's Andalusisch Orkest, wat: Arabische klassiekers en haar eigen composities. Wanneer: Zaterdag 30 september.
Nieuwe generatie

Je gaat horen... een mix van Arabische klassiekers, Nai's eigen composities en jazz.

Jonge sensatie... Ze is een Palestijnse zangeres, componist én fluitist... Eén van de grootste talenten van het moment. Nog maar 23, en dan al zo'n carte blanche krijgen dit concert! 📖✍ Ze kiest een eigen pad en maakt overal in de wereld naam.

Indrukwekkende samenwerkingen. Dit doet ze samen met het grote Metropole Orkest en het Amsterdam Andalusisch Orkest. Beide orkesten zetten de warmte van klassieke instrumenten in op nieuwe plekken: Metropole Orkest in de pop en jazz (ze werkten eerder samen met Robbie Williams en Herbie Hancock bijvoorbeeld) en het Amsterdams Andalusisch Orkest in de wereldmuziek. 🎶

Let's Go. Nai Barghouti is te horen in de Meervaart op zaterdagavond 30 september in Amsterdam. Zondagavond zijn ze ook nog in De Doelen in Rotterdam.

Reserveer hier je kaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg Nai Barghouti via onderstaande knoppen
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Facebook
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Instagram
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Spotify
Volg deze artiest, dit concert of dit event op YouTube
Ga naar de homepagina van Let's Go Klassiek op NPO Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie