LET'S GO KLASSIEK

Klaterklanken: Concertwandeling door de natuur

  1. Klassiekchevron right
  2. Klaterklanken: Concertwandeling door de natuur

Muziek bij het geraas van de bladeren en het gekabbel van de beek, dan kom je helemaal tot rust. Het prachtige Kasteel Rosendael vormt het begin van een concertwandeling: in anderhalf uur loop je langs vijf topensembles die met hun muziek de verbinding met de natuur zoeken. Een gids loopt mee en die kan je daar alles over vertellen!

5 miniconcerten door allerlei musici in deze Concertwandeling door de natuur. Waar: Kasteel Rosendael in Arnhem op zaterdag 22 juli.
Muziek in de open lucht

Voor iedereen die... de natuur op een nieuwe manier wil beleven, instrumenten van dichtbij wil meemaken en geniet van een intiem concert.

Midden in de natuur. Een beproefd recept van Klaterklanken. Door het hele land zoeken ze prachtige landgoederen uit, dat is nog eens een decor... Met de voeten in het gras is de slogan! 🌿

Pratende bomen. 🌳Welke instrumenten hoor je voorbij komen? Rustgevende harp door hét Nederlandse talent Joost Willemze, passievolle saxofoons, prachtig gezang van het Nederlands Kamerkoor, 3VIOLAS met... drie altviolen. De altviolisten staan bekend om hun project Talking Trees: geluiden van bomen die terugkomen in speciaal geschreven muziek.

Let's Go. Zaterdag 22 juli vertrekken tussen 10:00 en 16:00 twaalf wandelingen op Kasteel Rosendael. Een gids vertelt alle verhalen over de omgeving en de muziek die je hoort.
Check ook de concertwandelingen op andere dagen/locaties! 8 juli op Kasteel Groeneveld (Baarn), 15 & 16 juli op Buitenplaats Elswout (Overveen) en 23 juli op Landgoed De Haere (Olst).

Reserveer hier je kaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg Klaterklanken
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Facebook
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Instagram
Volg deze artiest, dit concert of dit event op YouTube
Ga naar de website van deze artiest, dit concert of dit event
Ga naar de homepagina van Let's Go Klassiek op NPO Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie