LET'S GO KLASSIEK

Cello meets synthesizer

  1. Klassiekchevron right
  2. Cello meets synthesizer

Cellist en producer Maarten Vos vertelt grootse verhalen met zijn instrument. Deze keer over de oerkrachten van onze planeet. Muziek over wind, water, aardverschuivingen, magma en magnetisme... Een meeslepend audiovisueel concert in Carré!

Wie: componist Maarten Vo sen pianist Joep Beving. Wat: audiovisueel concert layers of the earth. Waar: in koninklijk theater Carré in Amsterdam op woensdag 19 april.
Oerkrachten van de planeet in muziek

In de stijl van... techno-artiest Aphex Twin, componist Brian Eno, singer-songwriter Enya. En Maarten Vos zelf ken je misschien van ADE, Le Guess Who? of Lowlands.

Cross-over. Maarten Vos is een echte cross-over artiest. Hij is van oorsprong cellist, maar breidt zijn paden uit in de elektronische muziek. In zijn ambient synthmuziek komt de cello regelmatig op bezoek. 🎻 Het klassieke geluid transformeert hij zo tot gloednieuwe klanken. En bij dit concert nodigt hij klassiek pianist Joep Beving uit, bekend om zijn atmosferische pianostukken.

Audiovisuele performance. Dit concert vertelt het verhaal van de oerkrachten die de planeet verhult. MAOTIK, een digitale kunstenaar uit Frankrijk, bouwt meeslepende omgevingen, installaties en sculpturen. Die nemen je mee langs de lagen van de aardoppervlak tot in de binnenste kern. 🌏

Let's Go. Woensdagavond 19 april is de exclusieve productie Layers of the Earth te bezoeken in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Reserveer hier je kaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg Maarten Vos via onderstaande kanalen
Volg deze artiest, locatie of event op Spotify
Volg deze artiest, locatie of event op Facebook
Volg deze artiest, deze locatie of dit event op Instagram
Volg deze artiest, deze locatie of dit event op YouTube
Ga naar de website van deze artiest, deze locatie of dit event
Ga naar de home van Let's Go Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie