LET'S GO KLASSIEK

Een stem uit Trinidad die je wegblaast

  1. Klassiekchevron right
  2. Een stem uit Trinidad die je wegblaast

Superster Jeanine De Bique komt naar Nederland. De sopraan uit Trinidad is bekend om haar sterke stem, voor niets en niemand bang. Normaal gesproken zingt ze in de grote operazalen van de wereld. Dit is de kans om dichterbij te komen: een concert in Leiden met de mooiste barokmuziek.

Wie: Sopraan Jeanine de Bique & B'Rock Orchestra. Wat: Heldinnen. Waar: Stadsgehoordzaal in Leiden. Wanneer: zaterdag 23 september.
Vocaal geweld en emoties

Hoe klinken barokaria's? Eigenlijk zijn dit de songs van de zeventiende eeuw. 🎤 Korte liedjes over liefde en drama. Vaak zet het een sterke sfeer neer. Soms zo melodisch als een rockballad, soms zo ritmisch als een energiek popnummer.

Wordt weggeblazen. 💨 Jeanine De Bique beheerst elke noot die ze zingt. En met zoveel emotie... Verbazingwekkend om dat in het echt te horen.

Heldinnen. 🦸🏿 Dat is het thema van Jeanine De Bique. Ze kiest zelf de mooiste en opzwepende aria's uit over personages die haar voorbeeld vormen. Dit zijn tijdloze klassiekers, zoals de adembenemende Lament uit Purcells Dido and Aeneas.

Let's Go. Jeanine De Bique zingt zaterdagavond 23 september in de Stadsgehoorzaal van Leiden. Ze heeft een feestelijk orkest achter zich staan: B'Rock Orchestra.

Reserveer hier je kaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg Jeanine de Bique via onderstaande knoppen
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Facebook
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Instagram
Volg deze artiest, dit concert of dit event op Spotify
Volg deze artiest, dit concert of dit event op YouTube
Ga naar de website van deze artiest, dit concert of dit event
Ga naar de homepagina van Let's Go Klassiek op NPO Klassiek
Ster advertentie
Ster advertentie