Funfact

Kleuter krijgt pianoles op stationspiano in Londen

foto: Karim Kamarfoto: Karim Kamar
  1. Klassiekchevron right
  2. Kleuter krijgt pianoles op stationspiano in Londen

Een verrassingsconcert van de Londense pianist Karim Kamar gaat deze week viral op TikTok. Niet alleen vanwege Karims virtuoze spel, maar ook vanwege de jonge gastartiest die spontaan bij hem aanschuift.

Normaal gesproken speelt Karim in grote concertzalen, waaronder de Royal Albert Hall. Dit keer maakt hij gebruik van de hal van St. Pancras International Station in Londen. Voordat hij op de trein stapt, besluit hij een kort concert te geven op de stationspiano. Nadat Karim een prelude van zijn nieuwe album 'Fire & Other Pieces' speelt, staat er opeens een nieuwsgierige kleuter naast hem. Karim nodigt hem uit om op schoot te komen zitten, maar de kleuter is onverbiddelijk: hij wil zélf achter de toetsen.

Zo gezegd, zo gedaan. Het resultaat is een hartverwarmend duet, waarbij Karim en de kleuter een unieke uitvoering van 'Twinkle, Twinkle, Little Star' laten horen. De video van het spontane optreden heeft inmiddels duizenden views op YouTube, Instagram en TikTok opgeleverd. En wie weet... misschien staat die enthousiaste kleuter over 20 jaar ook op het podium van de Royal Albert Hall.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie