De Ochtend

De Ochtend zoekt opnieuw toonzetters!

KRO-NCRV
foto: De Ochtend
  1. Klassiekchevron right
  2. De Ochtend zoekt opnieuw toonzetters!

Nederland zit vol met Toonzetters, mensen die de kracht van muziek inzetten buiten de concertzaal, om impact te maken in de samenleving. Vaak zijn dat mensen die in alle bescheidenheid hun werk doen, bijvoorbeeld in de gezondheidszorg, op scholen, de wijken, de kerk, het bedrijfsleven.

Toonzetters brengen verbinding, blijdschap en troost. Tijd om hen uit de schaduw te halen en de aandacht te geven die ze met hun werk verdienen.

De Ochtend maakte eerder een succesvolle radioserie over een aantal van die Toonzetters. Eindredacteur Marielle van Kilsdonk: ‘Uit de reacties bleek dat er nog zoveel meer projecten en mensen zijn die muziek gebruiken om het leven van anderen mooier en beter te maken. Daarom maken we nu een tweede, langere serie reportages waarin ‘Toonzetters’ in bijvoorbeeld zorg, wijk en onderwijs in het zonnetje gezet worden’.

Quote

Toonzetters brengen verbinding, blijdschap en troost.

Eindredacteur Marielle van Kilsdonk

Ken jij of ben jij zo’n Toonzetter? Laat het ons weten! Dat kan via het onderstaande formulier.
Stuur je toonzetter in en leg uit waarom zijn of haar werk zo belangrijk is. Onze redactie kiest de mooiste initiatieven uit en één van onze verslaggevers komt langs voor een radioreportage en een filmpje.

DRAAG EEN TOONZETTER AAN:

foto: De ochtend

Ster advertentie
Ster advertentie