De Ochtend

Wil jij de Hart & Zielbus ontvangen? Meld je aan!

KRO-NCRV
  1. Klassiekchevron right
  2. Wil jij de Hart & Zielbus ontvangen? Meld je aan!

Het duurt nog even, maar na de zomer is het weer zover: de verkiezing van de NPO Radio 4 Hart & Ziel Lijst, de 300 mooiste klassieke muziekstukken die je raken in hart en ziel.

Ook dit jaar trekken we weer het land in om stemmen op te halen voor de Hart & Ziel Lijst. We rijden van 27 september t/m 4 oktober met een klein Volkswagenbusje het hele land door. Ieder uur staan we op een andere locatie, en we nemen live muziek mee!

Voor de tour van de Hart & Ziel Bus zijn we op zoek naar:

- medewerkers van boekhandels of platenzaken met liefde voor klassieke muziek die in onze bus hun favoriete Hart & Ziel-cd willen aankondigen.

- een bedrijf, een winkel, kantoor, praktijk, ziekenhuis, zorginstelling waar we in de middag welkom zijn voor een mini-concertje.

- een koor of orkest dat repeteert op de avonden of in het weekend van 28 en 29 september. Wij komen graag langs om jullie favoriete Hart & Ziel-muziek te horen.

- scholen (basis- en voortgezet onderwijs) die aandacht aan klassieke muziek besteden en gezamenlijk hun stem willen uitbrengen.

- mensen die op hun werk klassieke muziek draaien. Klassieke muziek in de wachtkamer, de vrachtwagen, het busje, de yogales, de sportschool…

Mogen wij bij je langskomen of heb je een goede tip voor ons? Stuur ons een bericht via info@radio4.nl. Wie weet zien we je in september!

Ster advertentie
Ster advertentie