Booster Klassiek
AVROTROS

Booster Klassiek in De Muziekfabriek: 'Help je helden'

foto: De Muziekfabriek
  1. Klassiekchevron right
  2. Booster Klassiek in De Muziekfabriek: 'Help je helden'

Met Booster Klassiek zet NPO Radio 4 Nederlandse musici, ensembles en concertzalen een week lang in het zonnetje. Door de aanhoudende coronacrisis zagen musici en culturele professionals hun werk en inkomen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

In De Muziekfabriek is er met 'Help je helden' aandacht voor leuke initiatieven die in de lockdown zijn ontstaan. Vrienden van De Muziekfabriek komen aan het woord en luisteraars kunnen financieel een steentje bijdragen.

Help je Helden

Farid Sheek

Maandag 31 januari: Componist en multi-instrumentalist Farid Sheek start het project "Wereld Serie". Door middel van muziek, wil hij mensen uit verschillende culturen op een eenvoudige en gelijkwaardige manier verbinden.

Steun Farid!

Kluster5

Dinsdag 1 februari: Ensemble Kluster5 brengt het visuele album Perceived reality uit. Een album vol muziek begeleid door film, die de visie achter de muziek overbrengt en meer context biedt.

Steun Kluster5!

Anna Stegmann

Woensdag 2 februari: Blokfluitiste Anna Stegmann brengt een reeks nieuwe videoclips. Elk recital biedt twintig minuten aan uiteenlopende muziek, met prachtige beelden.

Steun Anna!

Jeff Heijne

Donderdag 3 februari: Gitarist Jeff Heijne organiseert een gloednieuwe concertserie, Intieme Concerten. Daarmee creëert hij zowel voor zichzelf mogelijkheden om op te treden, als voor zijn collega's.

Steun Jeff!

Een Liedje voor Jou

Vrijdag 4 februari: Bij de musici van Een Liedje voor Jou maken kan je een nummer mét persoonlijke boodschap bestellen, passend bij elke gelegenheid. Kan het even niet fysiek, zeg het met muziek!

Steun Een Liedje voor Jou!

Ster advertentie
Ster advertentie