Actueel

Bekijk Maestro: de muzikale afvalrace

  1. Klassiekchevron right
  2. Bekijk Maestro: de muzikale afvalrace

Elke zondagavond kun je kijken naar de muzikale afvalrace Maestro. Acht bekende Nederlanders, zonder enige dirigeerervaring, gaan de strijd met elkaar aan. Uiteindelijk gaat er één iemand met de felbegeerde gouden baton vandoor.

De deelnemers van dit seizoen zijn Lange Frans, Jörgen Raymann, Stefano Keizers, Monic Hendrickx, Natasja Froger, Tatum Dagelet, Lucas Hamming en Ria Bremer. Elke deelnemer ontwikkelt zich tijdens het programma tot dirigent. In acht weken tijd leren ze alle kneepjes van het vak, gesteund door professionele coaches en een ervaren jury. Elke aflevering valt er één maestro af.

Aflevering 1 Maestro

Napraten met Jet Berkhout op NPO 1 Extra

Direct na de uitzending op televisie wordt er nagepraat op NPO 1 Extra in Maestro AfterTalk. In dit programma spreekt Jet met concertmeester Carla Leurs, hoboïste Erna de Koning en percussionist Matthijs van Driel van het Maestro orkest, Orkest van het Oosten. Frits evalueert in de dirigentenkamer de optredens met de kandidaten en hun familieleden. Ook peilt Jet in de foyer onder de bezoekers wie de publiekslieveling van het moment is. NPO 1 Extra vind je online op de website van NPO Start en op tv bij Ziggo op kanaal 128 en bij KPN op 76. Ook is Maestro AfterTalk op deze pagina terug te kijken.

Aflevering 1 Maestro AfterTalk

Afvallers aan het woord bij Ab Nieuwdorp

De dag na de uitzending hoor je de afvaller in gesprek met Ab Nieuwdorp in De Klassieken.

Napraten met de eerste afvaller:

Ster advertentie
Ster advertentie