Actueel

Daniel Lozakovich en Laetitia Gerards naar Prinsengrachtconcert

  1. Klassiekchevron right
  2. Daniel Lozakovich en Laetitia Gerards naar Prinsengrachtconcert

De Zweedse violist Daniel Lozakovich en de Nederlandse sopraan Laetitia Gerards komen dit jaar naar het Prinsengrachtconcert. Ze staan zaterdag 18 augustus naast pianisten Lucas en Arthur Jussen op het podium.

Enorm blij
"We zijn enorm blij dat Daniel Lozakovich, een toptalent en nu al een wereldster op de viool, naar Amsterdam komt om zijn debuut te maken in Nederland. Met Laetitia Gerards hebben we één van Nederlands mooiste stemmen aan onze zijde." aldus de broers Jussen.

Solisten
Daniel Lozakovich is een veelgevraagd solist en treedt op tijdens vele internationale muziekfestivals. Hij won talrijke internationale prijzen in onder meer Zweden, België en Rusland. Ook sopraan Laetitia Gerards kent een goed gevulde prijzenkast. Zo kreeg ze in 2014 de Young Talent Award. Bovendien speelde ze de hoofdrol in West Side Story tijdens het 125-jarig jubileum van Het Concertgebouw.

Het Prinsengrachtconcert wordt zaterdag 18 augustus om 21.20 uur live uitgezonden op NPO 2 en NPO Radio 4.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Omslagfoto: AVROTROS

KLASSIEK GEEFT: GUN ALLE KINDEREN EEN INSTRUMENT

Tot en met 29 juni staat NPO Radio 4 in het teken van Klassiek Geeft, een initiatief dat als doel heeft om de muzikale ontwikkeling van alle basisschoolkinderen te stimuleren.

Gun alle kinderen een instrument
Wil jij kinderen een betere muzikale ontwikkeling geven? Gun ieder kind een instrument en kom nu zelf in actie: doe een donatie of vraag een muziekstuk aan.

Doneer hier voor Klassiek Geeft

Ster advertentie
Ster advertentie