STER Advertentie
Heb je een vraag over zingen? Of heb je altijd al willen weten hoe het leven in de muziekwereld eruit ziet? Op het Hart & Ziel Festival beantwoordt sopraan Francis van Broekhuizen al je vragen! over muziek, musici en het leven achter de schermen van de muziekwereld. Normaal doet ze dat iedere maandagochtend om 8.45 uur in De Ochtend van 4, maar nu ook in levende lijve in TivoliVredenburg in Utrecht tijdens het Hart & Ziel Festival.

Stel je vraag
Francis van Broekhuizen staat om 11.30 uur in de foyer bij de Pandorazaal. Heb je een vraag over zingen, over wie nou de persoon is die voor de pianist de blaadjes omslaat, over blunders en missers achter de schermen of bijvoorbeeld over kreunende musici die veel bijgeluiden maken? Kom langs en leg je vraag voor aan Francis.

Nu alvast je vraag stellen? Mail alvast je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet wordt hij beantwoord op het Hart & Ziel Festival op vrijdag 19 oktober.