De Ochtend van 4 Dagelijks van 07.00 tot 09.00 uur

STER Advertentie

De zomervakantie is begonnen! Voor veel mensen dit jaar geen verre reizen maar vakantie dichtbij, in eigen land. Maar hoe klinkt Nederland? Stuur De Ochtend van 4 een Geluidskaart uit Nederland en laat het ons horen!


Vogelgeluiden uit het Noorden, dialect uit het Zuiden, koeien uit het Oosten, zeegeluiden uit het Westen of een kerktoren uit Midden Nederland…alles is welkom!
Wij laten jouw geluid horen in de nieuwe rubriek Zomertonen en zoeken daar mooie muziek bij uit. 
Vanaf 13 juli, iedere maandag tot en met zaterdag rond 8.45 uur in De Ochtend van 4.


Wat moet je doen?


Stuur een geluidsfragment van tussen de 30 en 60 seconden waarop jouw geluid te horen is naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de app van NPO Radio 4. Vergeet in beide gevallen niet erbij te vermelden wat het is, waar het vandaan komt en waarom je juist dit geluid gekozen hebt. Je kunt het geluid het makkelijkste opnemen met de memorecorder van je smartphone. Daarna kun je het bestand per e-mail versturen.

CadeautjeDe inzenders van de uitgezonden geluidskaarten krijgen van ons de enige echte De Ochtend van 4 XL-lunchtrommel voor heel veel picknicks in eigen land!