STER Advertentie

NPO Radio 4 trekt dit jaar het land in voor ons jaarlijkse feest van de klassieke muziek: de NPO Radio 4 Hart en Ziel Lijst. De ‘Hart & Ziel Bus’ tourt een week lang langs Nederlandse steden om jullie stemmen op te halen. Ab Nieuwdorp en Margriet Vroomans presenteren hun programma's de hele week vanuit de bus, tussen 7 en 12 uur.
Startpunt is het centrum van het land: Utrecht. Roger van Boxtel, president-directeur van de Nederlandse Spoorwegen én groot liefhebber van klassieke muziek, brengt als eerste zijn stem uit. Hiermee is de stemperiode, die loopt van 22 tot en met 29 september, officieel geopend.

Ab en Margriet pakten vast hun koffers, het bleek nog moeilijk te beslissen wat ze moesten meenemen voor een week in een bus! 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

WAAR STAAT DE NPO RADIO 4 HART & ZIEL BUS?

vrijdag 22 september               Utrecht, Mariaplaats

zaterdag 23 september            Amsterdam, Conservatorium

zondag 24 september              Amsterdam, Museumplein

maandag 25 september           Enschede, campus Universiteit Twente,

dinsdag 26 september             Groningen, Vismarkt,

woensdag 27 september          Maastricht,  Grote Markt

donderdag 28 september         Goes, Grote Markt

vrijdag 29 september               Leiden, LUMC

vrijdagavond 29 september      Utrecht, TivoliVredenburg


NPO Radio 4 gaat op zoek naar de 300 klassieke muziekstukken die luisteraars het meest raken, troosten of inspireren. Al deze 300 stukken vormen samen de NPO Radio 4 Hart & Ziel Lijst.

Vanaf 22 september kun je stemmen in de Hart & Ziel bus of via www.radio4.nl/hartenziel

De uitzending van de NPO Radio 4 Hart en Ziel Lijst is van 9 t/m 13 oktober, dagelijks van 7:00 tot 20:00 uur. De uitzendweek sluit op vrijdag 13 oktober af met het  (gratis toegankelijke) Hart & Ziel Festival in Tivoli Vredenburg in Utrecht.