Zing mee met Bach 'Jesus bleibet meine Freude'

Zing mee met Bach

Wil je ook meezingen met de muziek van de grootste componist aller tijden? Wij maken het mogelijk: samen met de Nederlandse Bachvereniging helpen we je bij het instuderen van één van Johan Sebastian Bachs beroemdste koralen: Jesus bleibet meine Freude uit cantate BWV 147. Zing je eigen partij mee, ondersteund door de musici van de Bachvereniging. Beluister meezingopnames waarin jouw stempartij extra uitgelicht wordt of juist is weggelaten en waan je écht onderdeel van een vocaal kwartet.

Wij bieden je gratis bladmuziek aan voor sopraan, alt, tenor en bas, en een begeleidingsarrangement voor piano of orgel.

Ook vind je op deze website gratis downloadbare meezingopnames waarmee je kunt oefenen én die je kunt gebruiken om zelf bij mee te zingen.

En om je te helpen bij het instuderen van de muziek, geven de professionals van de Nederlandse Bachvereniging je handige zangtips. Veel zingplezier!

Laat ons je ervaringen weten!

Zing je ook mee met Bach? We zijn heel benieuwd naar je ervaringen en je vorderingen. Ben je met je huisgenoten aan het zingen? Of studeer je 't muziekstuk in je eentje in? Stuur ons een filmpje of foto via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Mis niets

Elke week de leukste klassieke muziektips in je mailbox? Van de mooiste concerten tot de beste speeltips. Mis niets en meld je nu aan!