Uitzending gemist

Opium - Live vanuit Forum Groningen

AVROTROS
  1. Gemiste uitzendingenchevron right
  2. Opium - Live vanuit Forum Groningen


Gepresenteerd door: Annemieke Bosman

Vanwege het 30-jarig bestaan van OPIUM, organiseert de redactie van het populaire radioprogramma voor kunst- en cultuur van AVROTROS op NPO Radio 4 in samenwerking met Forum een feestelijke jubileum-uitzending.

De (semi-)LIVE uitzending vindt plaats op vrijdag 17 december in het Forum en wordt gepresenteerd door Annemieke Bosman.

Opium brengt het bruisende culturele leven in Groningen in kaart. De avond bestaat uit een talkshow met onder anderen Hans Poll, directeur van Storyworld museum en stripmaker Barbara Stok. De uitzending wordt tevens ter plaatse opgeluisterd door diverse muzikanten uit Groningen. Zo zijn er optredens van het Noordpool Orkest en van pianist Paul Komen samen met bariton-zanger Jitze van der Land. Ook de Noorse gitariste Kristina Vårlid komt spelen.

De opname van de uitzending is van 14.30 tot 16.00 uur. Later op de avond is de uitzending vanaf 22.30 uur op NPO Radio 4 terug te luisteren. De opname vindt plaats in de centrale ruimte van het Forum. Publiek is welkom! Opgeven kan via opium@avrotros.nl

Meer informatie is te vinden op nporadio4.nl/opium