Spiegelzaal van 24 november 2019

Spiegelzaal

Zondag 24 november 2019, 10:00 - 11:00

Spiegelzaal AVROTROS

Presentatie: Hans van den Boom

In deze uitzending

AVROTROS - Een actueel, informatief muziekprogramma met korte live optredens tussen 10.00-10.50 uur. Spiegelzaal is het voorprogramma van Het Zondagochtend Concert. * Koffers vol met Bach * Christiaan Blom [blokfluit] & Claudio Ribeiro [klavecimbel] * Gerben Jongsma [Marimba]

Muziek in deze uitzending

Uitzending 24 november 2019

10:27

Joseph Haydn

Sonate voor piano nr.34, Hob.XVI, nr.33 in D gr.t. - deel II, "Adagio" + deel III, "Tempo di menuetto"

Marc-André Hamelin [piano]

Hyperion

CDA67710

10:24

Ghanaia

Jongsma, Gerben [marimba]

10:21

Libertango

Jongsma, Gerben [marimba]

10:18

Inventio nr.13, BWV 784

Jongsma, Gerben [marimba]

10:15

Divisions on a Ground

Blom, Christiaan [blokfluit] & Ribeiro, Claudio [klavecimbel]

10:12

Sonate in g.kl.t.

Blom, Christiaan [blokfluit] & Ribeiro, Claudio [klavecimbel]

10:09

O Gott, du frommer Gott, BWV 24

Armishaw, Lauren [sopraan] & Vos, Lette [sopraan] & Jong, Rienk de [countertenor] & Meulen, Niec van der [countertenor] & Bos,Gerben [tenor] & Veen, Dennis van der [tenor] & Jong, Eldert de [bas-bariton] & Taks, Nathan [bas] & Wardt, Wilma van der [cello]

10:06

A Chloris

Armishaw, Lauren [sopraan] & Vos, Lette [sopraan] & Jong, Rienk de [countertenor] & Meulen, Niec van der [countertenor] & Bos,Gerben [tenor] & Veen, Dennis van der [tenor] & Jong, Eldert de [bas-bariton] & Taks, Nathan [bas] & Jong, Euwe de [harmonium] &

10:03

O Jesu Christ, mein's Lebens Licht, BWV 118

Armishaw, Lauren [sopraan] & Vos, Lette [sopraan] & Jong, Rienk de [countertenor] & Meulen, Niec van der [countertenor] & Bos,Gerben [tenor] & Veen, Dennis van der [tenor] & Jong, Eldert de [bas-bariton] & Taks, Nathan [bas] & Wardt, Wilma van der [cello]