Nieuws

De leukste meezing events

  1. Klassiekchevron right
  2. De leukste meezing events

Samen zingen: kun je er geen genoeg van krijgen? Misschien zijn deze meezing-evenementen dan wat voor jou! Op verschillende plaatsen in het land worden er ‘sing-alongs’, scratches georganiseerd. Kijk hieronder of er ook een meezingconcert in jouw buurt is!

Scratch muziekdagen Leiden 2019 (inschrijving)

Wanneer: inschrijven vanaf 1 oktober voor de Scratch van 14 t/m 17 februari 2019
Wat: Scratch Muziekdagen Leiden is het grootste jaarlijkse scratchevenement van Europa. Scratch komt van de Engelse uitdrukking ‘to start from scratch’ ofwel ‘met niets beginnen’. En dat is precies wat dit evenement is: samen met zo’n 1000 andere muziekliefhebbers uit alle delen van het land op één dag een muziekstuk instuderen én ’s avonds uitvoeren voor publiek. Dit jaar kan je kiezen voor de Messiah van Georg Friedrich Händel, Johannes Passion van J.S. Bach of Musical highlights.
Waar: Pieterskerk, Pieterskerkhof 1A, in Leiden
Meer info: hier

THE PUBLIC DOMAIN

Wanneer: Vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2019
Wat: twee uitvoeringen van David Langs The Public Domain: een stuk voor 1000 zangers. Een internationale coproductie, onder leiding van de bekende dirigent Peter Dijkstra
Waar: Amsterdam en Haarlem – in de openbare ruimte
Meer info: hier

Groot Meezingconcert: Gouden Opera Koren

Wanneer: zondag 16 juni 2019
Wat: Het Groot Omroepkoor, het Radio Filharmonisch Orkest, vocale solisten en de deelnemende zangers staan onder leiding van de Amerikaanse dirigent Martin Wright, voormalig chef-dirigent van het Groot Omroepkoor. Een zomers operaspektakel, met hoogtepunten uit onder meer Nabucco, Aïda, Lohengrin en Madama Butterfly.
Waar: TivoliVredenburg, Utrecht - Grote Zaal
Meer info: hier

MIS NIETS

Elke week de leukste klassieke muziektips in je mailbox? Van de mooiste concerten tot de beste speeltips. Mis niets en meld je nu aan!

E-mailadres:

KOM IN CONTACT MET ANDERE MUSICI

Wil jij in contact komen met andere musici en wil je op de hoogte blijven van alle handige speeltips? Word dan nu lid van onze Facebookgroep. Daar kun je je speeltips delen of je vragen stellen aan andere musici zodat jullie elkaar verder kunnen helpen. Wij zullen hier ook de nieuwste video's, tips en inspiratie met jullie delen.

Ja, ik meld me aan

Ster advertentie
Ster advertentie