Sander Speelt Zondag van 18:00 tot 20:00 uur

STER Advertentie

Door de maatregelen omtrent het coronavirus zijn concerten afgelast en zitten veel musici en zangers thuis. Om hen toch een podium te kunnen geven, stelt Sander Zwiep het Sander Speelt Kamerorkest (SSKO) samen.

In de aanloop naar Dodenherdenking is het tijd voor de vierde editie van het SSKO! Deze keer staat het stemmige Nimrod uit de Enigmavariaties van Elgar op het repertoire. 

Doe mee!
Kom voor het eerst of opnieuw bij de SSKO-club en speel je partij in. Je mag zelf weten of je 'm helemaal of deels inspeelt of -zingt. En voel je vrij om de noten aan te vullen. Laat in 'n comment op Facebook weten of je (weer) meedoet :) 

'Variatie IV (9)', Nimrod uit de Enigmavariaties van Elgar. 
Toonsoort: Es groot
Stemming: A = 440Hz
Tempo: achtste = 70 BPM
Metronoom: https://bit.ly/2VEA9lc 
Partijen: https://bit.ly/2SaRpN1 
Deadline: zaterdag a.s. 12.00 uur.

Of je nou cello, panfluit, theorbe of mandoline speelt: kies op IMSLP een partij die bij je instrument past en die mee met onze ontroerende Nimrod. Zorg ervoor dat je in Es groot speelt (klinkend!). Gebruik hierbij de metronoom - dan weten we dat het hele orkest even snel speelt. 

Neem je spel op als audio of video en stuur die uiterlijk zaterdag aanstaande om 12.00 uur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zondagavond 3 mei hoor je resultaat op NPO Radio 4 bij Sander Zwiep in de uitzending.  

Het SSKO kwam al eerder samen, bijvoorbeeld met de Canon van Pachelbel: