Presentator

Amy Muller

  1. Presentatorenchevron right
  2. Amy Muller
Muziek staat altijd aan, ik ben een muzikale alleseter en mijn passie voor muziek overdragen via microfoon is onlangs aangewakkerd. Het leukste om te doen vind ik presenteren, helemaal over iets waar ik warm van word. Radio is de ultieme ontmoeting van die twee.

Klassieke muziek heeft mijn fascinatie omdat alles erin samen komt, van het verleden van muziek tot hoe muziek hedendaags in elkaar zit. Ik hardloop erop en mijn ademhaling blijft constant, ik mediteer erop en mijn geest komt tot rust, ik leer ermee en concentreer me langer.

De muziek kent weinig woorden, daarom aan mij de uitdaging deze er op mijn manier aan te verbinden. Ik ben op ontdekkingstocht en probeer iedereen die net als ik klassiek beter wilt leren kennen, net zo enthousiast te maken.

Ik woon in Amsterdam, ben 22 jaar oud.  Ik volgde een studie commerciĆ«le economie aan de Hogeschool van Amsterdam en doe nu een master communicatiewetenschappen aan de VU.

Ik ben in de studierichting communicatie gegaan vanwege mijn liefde voor mens, kennisgeving en verbinding. Daarnaast volg ik een opleiding om meer te leren over de geschiedenis van muziek.

Ik hoop dat je als je vroeg wakker bent de radio wil afstemmen op mijn programma. Elke vroege woensdag- en donderdagochtend tussen 05.00 en 07.00 uur.