STER Advertentie

Koren in Nederland hebben te kampen met een ernstig mannentekort.  Er wordt in Nederland ontzettend veel gezongen, maar duizenden koren in Nederland zijn naarstig op zoek naar mannen. Daarom willen we mannen mobiliseren om zich aan te melden voor een koor. Omdat niet elk type man bij elk koor past, bieden we hier drie uiteenlopende opties. Al deze koren staan te popelen om nieuwe mannen aan te nemen!

Zit er geen geschikt koor tussen voor jou, of wil je je eerst verdiepen in de koorwereld voordat je je aanmeldt bij een koor? Kijk dan onderaan de pagina voor een lijst met handige links!

KCOV AMSTERDAM


De KCOV (Koninklijke Christelijke Oratorium Vereniging) Amsterdam (1905) is een van de grote oratoriumkoren van Amsterdam. Twee keer per jaar verzorgen zij een uitvoering in het Concertgebouw. Op dit moment zijn ze bezig met het repeteren van de Carmina Burana van Carl Orff. Ga naar kcovamsterdam.nl  of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden

SENIORENKOOR TWELLO 


Woon je in de omgeving van Deventer en ben je een oudere zanger? Meld je dan aan bij Seniorenkoor Twello, dat naarstig op zoek is naar mannen. Stuur een mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden en help dit koor uit de brand!

KWAYA


Zin in iets swingends? Bij studentenkoor Kwaya in het hartje van Utrecht zingen ze pop, gospel, wereldmuziek en nog veel meer stijlen! Ook dit koor is hard op zoek naar mannen om de gelederen te versterken. Meld je aan via kwaya.nl.

LINKS

koornetwerk.nl
Deze stichting verbindt en ondersteunt alle korenbonden in Nederland. Kijk onder het kopje 'leden' voor een overzicht van de aangesloten organisaties.

zing.nl
Op deze vocale ontmoetingsplaats vind je alles wat met zingen te maken heeft.

kbzon.nl
Op de site van de Koninklijke Bond van Zang- en Oratoriumverenigingen in Nederland (ook wel Korenbond) vind je alles over de Nederlandse Oratoriumkoren. 

www.chorusonline.nl
Op zoek naar bladmuziek voor je koor? Dan kun je hier terecht!

nederlandskoorfestival.nl
Het Nederlands Koor Festival is een belangrijke aanjager van het Nederlandse koorleven. 

koormuziek.startpagina.nl
Deze pagina is bevat links naar talloze koorverenigingen in alle soorten en maten. Vind koren bij jou in de buurt die aansluiten bij jouw muziekvoorkeur!

kczb.nl
De KCZB is in Nederland de grootste belangenorganisatie voor koren in het algemeen en van christelijke koren in het bijzonder.

koorzoeker.nl
Koorzoeker is een online platform voor koren en hun publiek, waar koren een profielpagina aan kunnen maken.