Panorama Zondag
KRO-NCRV

Het culturele landschap van Kiki Schippers (12 juni 2022)

  1. Podcastschevron right
  2. Panorama Zondagchevron right
  3. Het culturele landschap van Kiki Schippers (12 juni 2022)

zo 12 juni 2022

Kiki Schippers is cabaretier. Ze werd in 5 jaar tijd 4 keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs, die ze in 2017 ook won met ‘Er Spoelen Mensen Aan’. Ze schrijft ook columns en maakt satire voor het NPO Radio 2-programma Spijkers met Koppen. Momenteel toert ze door het land met haar voorstelling 'Meer' en deze zomer staat se ook weer op De Parade. Haar culturele landschap toont ons muziek van Béla Bartok en literatuur van Gerard Reve.

In Panorama Zondag kijkt Hans Smit elke week met een gast uit over diens culturele landschap. Waar liggen zijn voorkeuren op het gebied van kunst en cultuur? Hoe hebben die de kaart van zijn leven ingekleurd? Wat biedt energie, troost, plezier, bezinning... Vrij zicht, 360 graden rond, want wat achter ons ligt, is minstens zo belangrijk als waar we op uitkijken. Een goed gesprek aan tafel, met veel muziek. Elke zondag van 18:00 - 20:00 uur op NPO Radio 4.

Je kunt weer stemmen voor de Filmmuziek Top 50. Breng je stem uit via nporadio4.nl/stem. Meer weten over de Filmmuziek Top 50, ga naar nporadio4.nl/film.