60 jaar ZaterdagMatinee De meest memorabele concerten uit het omroeparchief

Meer informatie

Panorama Zondag

Panorama Zondag:

In Panorama Zondag kijkt Hans Smit elke week met een gast uit over diens culturele landschap. Waar liggen zijn voorkeuren op het gebied van kunst en cultuur? Hoe hebben die de kaart van zijn leven ingekleurd? Wat biedt energie, troost, plezier, bezinning...

Vrij zicht, 360 graden rond, want wat achter ons ligt, is minstens zo belangrijk als waar we op uitkijken. Een goed gesprek aan tafel, met veel muziek. Vanaf 3 januari elke zondag een nieuwe aflevering.

Podcast afleveringen

Uitzending van 17 januari 2021

Deze zondag verwelkomt Hans Smit Jan Anthonie Bruijn, arts en voorzitter van de Eerste Kamer in Panorama Zondag. Aan de hand van vier kunstwerken met bijpassende klassieke muziek leren we hem beter kennen.

Uitzending van 10 januari 2021

Deze week in de uitzending: Marco Gerris. Hij is de oprichter en artistiek leider van ISH Dance Collective. Met zijn innovatieve idee├źn en de bijzondere samenwerkingen die Marco Gerris aangaat, verrast hij het publiek steeds opnieuw. Afgelopen jaar won hij de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs en trouwde hij. Met zijn skates aan. Vandaag is hij te gast in Panorama Zondag. Welke kunst- en cultuurwerken brengt Marco mee naar de studio? Wat inspireert hem? Wat zag hij als kind en zou hij nooit meer vergeten? En waarom brengt hij een stripboek mee?

Ook heeft muzieksamensteller Carel den Hertog een bijzonder muzikaal cadeautje voor Marco Gerris uitgezocht. Is het weer een schot in de roos? Of zit hij er dit keer compleet naast?

Uitzending van 3 januari 2021

In Panorama Zondag kijkt Hans Smit elke week met een gast uit over diens culturele landschap. Waar liggen zijn voorkeuren op het gebied van kunst en cultuur? Hoe hebben die de kaart van zijn leven ingekleurd? Wat biedt energie, troost, plezier, bezinning... In deze eerste aflevering van Panorama Zondag is Sanne Wallis de Vries te gast. Zij neemt ons mee op een culturele reis door haar leven.

Panorama Zondag: elke zondag een nieuwe aflevering

In Panorama Zondag kijkt Hans Smit elke week met een gast uit over diens culturele landschap. Waar liggen zijn voorkeuren op het gebied van kunst en cultuur? Hoe hebben die de kaart van zijn leven ingekleurd? Wat biedt energie, troost, plezier, bezinning... Aanstaande zondag met Sanne Wallis de Vries. Panorama Zondag: elke zondagavond in jouw podcastfeed.