Fit op 4
AVROTROS

#15 - Week 8: training 1 - interval (60 min.) (S02)

  1. Podcastschevron right
  2. Fit op 4chevron right
  3. #15 - Week 8: training 1 - interval (60 min.) (S02)

ma 9 maart 2020

Week acht pakken we net even wat anders aan: vandaag combineren we een duurloop met een intervaltraining. Verandering van spijs doet eten! Na deze training ben je weer een stapje dichterbij het uiteindelijke doel van 60 minuten non-stop hardlopen. De klassieke playlist staat voor je klaar. Loop voor de start nog even een paar minuten warm en vergeet aan het einde niet je benen wat rust te gunnen met een fijne, relaxte wandeling. Ready, set, go!

Het programma van de achtste intervaltraining is: starten met 30 minuten lekker hardlopen op een voor jou comfortabel tempo, dan wisselen tussen 5x 15 seconden sprinten en 5x 1 minuut rustig hardlopen en uiteindelijk 10 minuten rustig rennen om weer tot adem te komen.

FIT OP 4: Met Fit op 4 loop je hard op luchtige klassieke muziek. Het einddoel? Over 10 weken 60 minuten non-stop rennen! Tijdens de trainingen geeft Ab je niet alleen loopinstructies, maar voorziet hij je ook van informatiesnacks: smakelijke weetjes over de muziek waarop je traint. Benieuwd naar de muziek die je hoort? Zoek op Spotify naar 'Fit op 4' voor de afspeellijsten.