Over NPO Radio 4

Radio 4 is de publieke radiozender met klassieke muziek. De beste klassieke muziek in een logische programmering. Herkenbaar en toch verrassend. Deskundig, informatief en toegankelijk. Géén nonstop muziek, maar verschillende formats van herkenbare programma's aangepast aan het moment van de dag. Voor de luisteraar die van klassieke muziek houdt en midden in het leven staat.

Luisteren

NPO Radio 4 is te ontvangen via FM, kabel, internet(radio) en DAB. Bekijk de frequenties op de pagina nporadio4.nl/frequenties

Speellijsten
Op de NPO Radio 4-website kun je luisteren naar verschillende speellijsten, gemaakt door onze samenstellers. Bijvoorbeeld de Concentratie speellijst om je te helpen werken of studeren, of de Energie speellijst als je even een oppepper nodig hebt. Bekijk ze allemaal op nporadio4.nl/speellijsten

Ook zijn werken van de grootste componisten te beluisteren wanneer je wilt via nporadio4.nl/componistenJe kunt nu ook wanneer je wilt online klassieke concerten, uitgezonden door NPO Radio 4, luisteren op de website: nporadio4.nl/concerten. Hier zijn altijd meer dan 100 concerten te beluisteren!

Ruim 350 (live) concerten per jaar

Iedere avond kun je luisteren naar een concert, van de beste orkesten en ensembles en internationale festivals. Van oude muziek tot hedendaags, en van kamermuziek tot opera. Daarnaast zijn onze concertseries (het AVROTROS Vrijdagconcert, de NTR ZaterdagMatinee en het Zondagochtendconcert), elke week live vanuit de concertzaal te horen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van NPO Radio 4 met onze nieuwsbrief. Gratis en voor niets! Je ontvangt elke vrijdag een nieuwsbrief. Onderaan deze pagina kun je je naam en e-mailadres achterlaten.

Contact

We horen graag je mening over NPO Radio 4 en onze programma's. Reacties kun je doorgeven via het contactformulier.

Bekijk hier welke acties en evenementen we organiseren!