STER Advertentie

In deze maanden van gemis aan muziek in de concertzalen maakt de NTR ZaterdagMatinee ruimte voor persoonlijke inbreng van de radioluisteraars.

UPDATE 3 April 2020: 
De oproep om uw muziekwensen door te geven heeft geleid tot meer dan vijftig muziekstukken om uit te putten, materiaal genoeg voor minstens tien weken! Hierbij erg veel dank voor alle mooie suggesties met betrokken toelichtingen. Alle mails worden tussen nu en enkele maanden beantwoord zodra uw keuze wordt ingepland. Van lange opera’s of oratoria kunnen enkel gedeeltes worden gedraaid, maar zodra zich de gelegenheid voordoet om een integrale uitvoering te herhalen zal de wensenlijst opnieuw worden geraadpleegd; hetzelfde geldt voor de verzoeken om specifieke complete concerten. Het is niet uitgesloten dat de oproep over enige tijd weer wordt herhaald voor een mooie muziekzomer, dus bewaart u uw nieuwe verzoeken graag tot een volgende keer. Veel luisterplezier voor iedereen gewenst.

Oorspronkelijk bericht:
U vraagt, en wij draaien een toepasselijke opname uit het Matinee archief. Laat ons weten welke muziekstijl, componist of muziekstuk je graag nog eens zou willen horen in de ZaterdagMatinee. Je verzoek mag globaal zijn of specifiek, het mag over de ZaterdagMatinee gaan of totaal iets anders, het mag voor jezelf zijn of voor iemand anders. Inspireer ons tot een keuze uit het archief die aansluit op jouw speciale wens. Het enige wat je hoeft te doen is je verzoek met persoonlijke toelichting naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen. Wij doen de rest!

ntr zaterdagmatinee oproep