STER Advertentie

De brochure voor het zestigste seizoen rolde eind februari van de persen. Met een prachtig seizoen waarin de NTR ZaterdagMatinee alle ruimte biedt aan componisten die baanbrekend werk schreven en absoluut gespeeld moeten blijven worden.

Helaas veranderde de corona-pandemie alles. Gelukkig zijn de strenge maatregelen inmiddels een beetje versoepeld. Maar nog altijd mogen er door de geldende coronamaatregelen minder musici op het podium van Het Concertgebouw. Om deze reden hebben we de meeste programma’s aan moeten passen. Daarnaast kunnen er volgens de huidige stand van zaken maar 350 bezoekers tegelijk een concert bijwonen in Het Concertgebouw.

We hebben ondanks de geldende beperkingen een prachtig programma kunnen samenstellen voor de eerste maanden van het nieuwe seizoen. Musici, zangers en solisten staan te popelen om weer voor u te kunnen optreden! Je vindt het programma op deze website.

Wanneer je een passe-partout of abonnement heeft besteld voor seizoen 2020-2021 krijg je van ons per e-mail en per post een nieuw aanbod.

Vragen?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt. Wanneer je vragen hebt over de gang van zaken in Het Concertgebouw, dan kun je hier een lijst met vragen en antwoorden vinden:

Q&A NTR ZaterdagMatinee

Q&A Concertgebouw

Voor vragen over het bestelproces, kun je van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur bellen met de Concertgebouwlijn: 020 671 83 45 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bekijk de Seizoensbrochure 2020-2021 (6,42MB)