Groetjes uit

De Muziekfabriek gaat met je mee op vakantie! Ben je of ga je lekker weg deze zomer? Laat het ons weten. Deze vakantiegangers gingen je voor...

Luidspreker Luidspreker
20 augustus 2019, 12:34 uur
Groetjes uit... Gran Canaria

We gaan graag met je mee op vakantie deze zomer! Via nporadio4.nl/groetjes kan je ons sturen hoe het bij jou is: je locatie, een beschrijving van je uitzicht, de temperatuur, het eten? Dan vullen wij van De Muziekfabriek jouw ansichtkaart aan met mooie, passende, grappige of verrassende muziek. Vandaag de groetjes van luisteraar Tika vanuit Gran Canaria.

Luidspreker Luidspreker
19 augustus 2019, 12:33 uur
Groetjes uit...Frankrijk

We gaan graag met je mee op vakantie deze zomer! Via radio4.nl/groetjes kan je ons sturen hoe het bij jou is: je locatie, een beschrijving van je uitzicht, de temperatuur, het eten? Dan vullen wij van De Muziekfabriek jouw ansichtkaart aan met mooie, passende, grappige of verrassende muziek. Vandaag de groetjes van luisteraar Nynke vanuit Frankrijk.

Luidspreker Luidspreker
17 augustus 2019, 13:22 uur
Groetjes uit... Amsterdam

We gaan graag met je mee op vakantie deze zomer! Via radio4.nl/groetjes kan je ons sturen hoe het bij jou is: je locatie, een beschrijving van je uitzicht, de temperatuur, het eten? Dan vullen wij van De Muziekfabriek jouw ansichtkaart aan met mooie, passende, grappige of verrassende muziek. Vandaag de groetjes van luisteraar Sarah vanuit Amsterdam.

Luidspreker Luidspreker
14 augustus 2019, 12:33 uur
Groetjes uit... Oostenrijk

We gaan graag met je mee op vakantie deze zomer! Via radio4.nl/groetjes kan je ons sturen hoe het bij jou is: je locatie, een beschrijving van je uitzicht, de temperatuur, het eten? Dan vullen wij van De Muziekfabriek jouw ansichtkaart aan met mooie, passende, grappige of verrassende muziek. Vandaag de groetjes van luisteraar Rik vanuit Oostenrijk.

Luidspreker Luidspreker
12 augustus 2019, 12:28 uur
Groetjes uit... Frankrijk

We gaan graag met je mee op vakantie deze zomer! Via radio4.nl/groetjes kan je ons sturen hoe het bij jou is: je locatie, een beschrijving van je uitzicht, de temperatuur, het eten? Dan vullen wij van De Muziekfabriek jouw ansichtkaart aan met mooie, passende, grappige of verrassende muziek. Vandaag de groetjes van luisteraar Simone vanuit de auto naar Frankrijk.

Luidspreker Luidspreker
9 augustus 2019, 13:23 uur
Groetjes uit... Cornwall

We gaan graag met je mee op vakantie deze zomer! Via radio4.nl/groetjes kan je ons sturen hoe het bij jou is: je locatie, een beschrijving van je uitzicht, de temperatuur, het eten? Dan vullen wij van De Muziekfabriek jouw ansichtkaart aan met mooie, passende, grappige of verrassende muziek. Vandaag de groetjes van luisteraar Marieke uit Cornwall.

Luidspreker Luidspreker
5 augustus 2019, 13:29 uur
Groetjes uit... de Dordogne

We gaan graag met je mee op vakantie deze zomer! Via radio4.nl/groetjes kan je ons sturen hoe het bij jou is: je locatie, een beschrijving van je uitzicht, de temperatuur, het eten? Dan vullen wij van De Muziekfabriek jouw ansichtkaart aan met mooie, passende, grappige of verrassende muziek. Vandaag de groetjes van luisteraar Ron uit de Dordogne.

Luidspreker Luidspreker
3 augustus 2019, 13:15 uur
Groetjes uit... Genua

We gaan graag met je mee op vakantie deze zomer! Via radio4.nl/groetjes kan je ons sturen hoe het bij jou is: je locatie, een beschrijving van je uitzicht, de temperatuur, het eten? Dan vullen wij van De Muziekfabriek jouw ansichtkaart aan met mooie, passende, grappige of verrassende muziek. Vandaag de groetjes van luisteraar Joost uit Genua.

Luidspreker Luidspreker
29 juli 2019, 12:31 uur
Groetjes uit... Groningen

We gaan graag met je mee op vakantie deze zomer! Via radio4.nl/groetjes kan je ons sturen hoe het bij jou is: je locatie, een beschrijving van je uitzicht, de temperatuur, het eten? Dan vullen wij van De Muziekfabriek jouw ansichtkaart aan met mooie, passende, grappige of verrassende muziek. Vandaag de groetjes van luisteraar Willemijn uit Groningen.

Luidspreker Luidspreker
26 juli 2019, 13:50 uur
Groetjes uit... Schotland

We gaan graag met je mee op vakantie deze zomer! Via radio4.nl/groetjes kan je ons sturen hoe het bij jou is: je locatie, een beschrijving van je uitzicht, de temperatuur, het eten? Dan vullen wij van De Muziekfabriek jouw ansichtkaart aan met mooie, passende, grappige of verrassende muziek. Vandaag de groetjes van luisteraars Lia en Johan Middelkoop vanaf Shetlandeilanden.

Luidspreker Luidspreker
24 juli 2019, 12:30 uur
Groetjes uit... Spanje

We gaan graag met je mee op vakantie deze zomer! Via radio4.nl/groetjes kan je ons sturen hoe het bij jou is: je locatie, een beschrijving van je uitzicht, de temperatuur, het eten? Dan vullen wij van De Muziekfabriek jouw ansichtkaart aan met mooie, passende, grappige of verrassende muziek. Vandaag de groetjes van luisteraar Rudy vanaf Menorca.

Luidspreker Luidspreker
22 juli 2019, 12:32 uur
Groetjes uit... Georgië

We gaan graag met je mee op vakantie deze zomer! Via radio4.nl/groetjes kan je ons sturen hoe het bij jou is: je locatie, een beschrijving van je uitzicht, de temperatuur, het eten? Dan vullen wij van De Muziekfabriek jouw ansichtkaart aan met mooie, passende, grappige of verrassende muziek. Vandaag de groetjes van luisteraar Paula uit Georgië.

Luidspreker Luidspreker
19 juli 2019, 13:24 uur
Groetjes uit... Frankrijk

We gaan graag met je mee op vakantie deze zomer! Via radio4.nl/groetjes kan je ons sturen hoe het bij jou is: je locatie, een beschrijving van je uitzicht, de temperatuur, het eten? Dan vullen wij van De Muziekfabriek jouw ansichtkaart aan met mooie, passende, grappige of verrassende muziek. Vandaag de groetjes uit de camper van luisteraar Wouter Groothengel en zijn hond Lowietje.

Luidspreker Luidspreker
17 juli 2019, 12:29 uur
Groetjes uit... Frankrijk

We gaan graag met je mee op vakantie deze zomer! Via radio4.nl/groetjes kan je ons sturen hoe het bij jou is: je locatie, een beschrijving van je uitzicht, de temperatuur, het eten? Dan vullen wij van De Muziekfabriek jouw ansichtkaart aan met mooie, passende, grappige of verrassende muziek. Vandaag de groetjes uit Belle-Île-en-Mer van luisteraar Margreet Dams van de Riet.

Luidspreker Luidspreker
15 juli 2019, 12:29 uur
Groetjes uit... Frankrijk

We gaan graag met je mee op vakantie deze zomer! Via radio4.nl/groetjes kan je ons sturen hoe het bij jou is: je locatie, een beschrijving van je uitzicht, de temperatuur, het eten? Dan vullen wij van De Muziekfabriek jouw ansichtkaart aan met mooie, passende, grappige of verrassende muziek. Vandaag de groetjes uit Frankrijk van luisteraar Kees Vonk.

Luidspreker Luidspreker
13 juli 2019, 12:29 uur
Groetjes uit

We gaan graag met je mee op vakantie deze zomer! Via radio4.nl/groetjes kan je ons sturen hoe het bij jou is: je locatie, een beschrijving van je uitzicht, de temperatuur, het eten? Dan vullen wij van De Muziekfabriek jouw ansichtkaart aan met mooie, passende, grappige of verrassende muziek. Vandaag de groetjes uit Zarautz van luisteraar Birgit Hoeksteen.

Luidspreker Luidspreker
10 juli 2019, 12:30 uur
Groetjes uit... Frankrijk

We gaan graag met je mee op vakantie deze zomer! Via radio4.nl/groetjes kan je ons sturen hoe het bij jou is: je locatie, een beschrijving van je uitzicht, de temperatuur, het eten? Dan vullen wij van De Muziekfabriek jouw ansichtkaart aan met mooie, passende, grappige of verrassende muziek. Vandaag de groetjes uit Frankrijk, van luisteraar Jordi Wijnalda.

Luidspreker Luidspreker
8 juli 2019, 12:30 uur
Groetjes uit... de Moezel

We gaan graag met je mee op vakantie deze zomer! Via radio4.nl/groetjes kan je ons sturen hoe het bij jou is: je locatie, een beschrijving van je uitzicht, de temperatuur, het eten? Dan vullen wij van De Muziekfabriek jouw ansichtkaart aan met mooie, passende, grappige of verrassende muziek. Vandaag de groetjes uit de Moezel, van luisteraar Claudia van den Berg.