NPO Klassiek tipt
EO

Scheppingsdrift op het NPO Luister Podcast Event

foto: Allard Amelink
  1. Klassiekchevron right
  2. Scheppingsdrift op het NPO Luister Podcast Event

De makers van Scheppingsdrift nemen een aflevering over moeders in de Bijbel op tijdens het NPO Luister Podcast Event. En je kunt daar live bij zijn.

In de podcast Scheppingsdrift duikt presentator Allard Amelink, samen met theoloog Alain Verheij en kunstkenners Lieke Wynia en Ab Nieuwdorp, elke aflevering in een Bijbelverhaal.

Tijdens het NPO Luister Podcast Event op zondag 14 mei nemen de makers van Scheppingsdrift een aflevering op. Je kan bijdragen aan de aflevering van Scheppingsdrift. 14 mei is Moederdag en daarom gaan wij hebben het hebben over moeders in de Bijbel. Wat is jouw favoriete kunstwerk over dit onderwerp? Of je favoriete Bijbelverhaal? Of heb je een vraag aan een van ons? Laat het ons weten via scheppingsdrift@eo.nl en wie weet haal jij de uitzending.

Koop hier je kaarten

Op dit evenement zijn er naast Scheppingsdrift ook 23 andere live-uitzendingen van podcasts. Na afloop van iedere uitzending is er ruimte om in gesprek te gaan met de makers. Het evenement vindt zondag 14 mei plaats in Tivoli Vredenburg, Utrecht. De start is om 12.00 uur. Wil jij graag aanwezig zijn? Klik dan hieronder en bestel je kaarten. Tot zondag!

NPO Podcast Event

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gerelateerde podcast

Scheppingsdrift

Scheppingsdrift

Ster advertentie
Ster advertentie